Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/encicl/public_html/w/LocalSettings.php:1) in /home/encicl/public_html/w/includes/exception/MWException.php on line 256 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/encicl/public_html/w/LocalSettings.php:1) in /home/encicl/public_html/w/includes/exception/MWException.php on line 257 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/encicl/public_html/w/LocalSettings.php:1) in /home/encicl/public_html/w/includes/exception/MWException.php on line 258 Adalbert Kassai - Enciclopedia României - prima enciclopedie online despre România

Adalbert Kassai

de la Enciclopedia României

Salt la: navigare, căutare
Adalbert Kassai
Replace this image male.png
Născut 1951
Ocupaţie fotbalist

Adalbert Kassai (n. 1951, Sânmartin, Bihor) este un economist, jucător de fotbal retras, secretar general al FRF. Este membru al Grupului de experţi pentru etică şi fair play al UEFA.

Biografie

Cariera de fotbalist o începe în 1966 la echipa Crişul Oradea, aflată în acel moment în divizia A. Începând cu anul 1970 până în 1972 evoluează la echipa Progresul Bucureşti, între 1972-1973 la FC Argeş, între 1973-1977 la Sportul Studenţesc, iar din 1977 până în 1978 joacă la Corvinul Hunedoara. Înainte de a se retrage din activitatea de jucător, în 1980, a evoluat 3 ani la echipa Jiul Petroşani. În întreaga activitate de jucător a înregistrat 192 de prezenţe în divizia A şi a participat cu Sportul Studenţesc la Cupa Balcanică intercluburi.

Se reîntoarce în fotbal după 1990, dar ca secretar general al FRF, prelungindu-şi mandatul până în 2002. Ca secretar al FRF, prin activitatea administrativă depusă, a contribuit la reuşitele echipei naţionale a României la campionatele mondiale.

Bibliografie

  • *** Enciclopedia Educaţiei fizice şi sportului din România, vol. II, Bucureşti, Editura Aramis, 2002
This is a cached copy of the requested page, and may not be up to date.

Sorry! This site is experiencing technical difficulties.

Try waiting a few minutes and reloading.

(Cannot contact the database server)


You can try searching via Google in the meantime.
Note that their indexes of our content may be out of date.