Discuție:Ştefan Burileanu

de la Enciclopedia României

Salt la: navigare, căutare
S-ar putea realiza o secţiune (sau portal), nu ştiu cum să îi zic mai bine, intitulată, să zicem, Proiect:Primul Război Mondial, în care să se regăsească tot ce are legătură cu acest război: ofiţeri, bătălii, armament, decizii politice etc.? La fel şi pentru Proiect:Războiul de Independenţă, pentru că încep să se adune multe articole legate de subiectele astea? Poate că un cititor nu caută un articol specific, ci vrea o documentare mai largă, despre un anumit război şi atunci ajungând la o astfel de pagină care conţine tot ce am scris despre el, îşi poate alege orice doreşte să citească.--BB 29 decembrie 2010 10:36 (EET)
Proiectele și portalurile sunt binevenite. Pe paginile proiectului putem face o schiță cu toate articolele care trebuie scrise pentru a acoperi subiectul, iar atunci când constatăm că avem suficiente articole pentru a crea un portal, nu trebuie decât să scriem codul [[Portal:Primul Război Mondial]] sau [[Portal:Războiul de Independenţă]] și avem deja legăturile roșii (Portal:Primul Război Mondial și Portal:Războiul de Independenţă) pentru a crea portalurile. Vezi și Categorie:Proiecte sau Categorie:Portaluri. --Emilia 29 decembrie 2010 10:55 (EET)
Păi, nu putem să activăm portalurile? Cred că avem cel puţin 20-25 articole, grosso-modo pentru fiecare război, de independenţă şi primul. Dacă se activează un portal, cum fac să leg un articol la acel portal, din punct de vedere practic, că aş începe să le leg până nu se adună în număr necontrolabil.--BB 29 decembrie 2010 13:48 (EET)
Ca să adaugi conţinut trebuie doar să dai click pe legăturile roşii care apar pe paginile portalurilor. Vei crea pagini noi în spaţiul de nume Portal care vor arăta spre exemplu ca şi cele de la Portal:Literatură:
  1. Portal:Literatură/Articol
  2. Portal:Literatură/Articole noi
  3. Portal:Literatură/Articole prioritare
  4. Portal:Literatură/Categorii
  5. Portal:Literatură/Imagini
  6. Portal:Literatură/Ştiaţi că

--Emilia 29 decembrie 2010 14:11 (EET)

Nu mă descurc să adaug pagini la portal. Poţi să îmi arăţi pas cu pas cum aş putea să adaug, de ex., articolul Virgiliu Hepites la portalul războiului de independenţă?--BB 29 decembrie 2010 14:47 (EET)

Portaluri

Pentru a introduce conținut pe paginile portalului trebuie să creăm paginile:


Iar pentru a dezvolta acest portal trebuie să creăm paginile:

Paginile pot fi create după modelul portalului de Literatură. Intră pe ele și dă click pe modifică pentru a vedea ce conțin. --Emilia 29 decembrie 2010 18:21 (EET)

La *Portal:Războiul de Independenţă/Categorii la categoria Generali sunt legaţi şi generalii din alte războaie, care după părerea mea nu ar avea ce să caute acolo, se face varză din tot războiul de independenţă. Ar trebui creată în articole categoria Generali în Războiul pentru Independenţă ca să se lege generalii de atunci numai la războiul în cauză?--BB 29 decembrie 2010 22:19 (EET)
Da, trebuie să creăm categoria Generali în Războiul pentru Independenţă și să scoatem categoria Tancuri, pentru că s-ar potrivi numai pe un portal despre Cel de-al Doilea Război Mondial. La Portal:Primul Război Mondial/Articole noi sau la Portal:Războiul de Independenţă/Articole noi se mai pot adăuga și alte articole. --Emilia 30 decembrie 2010 10:06 (EET)