Discuție Utilizator:Daniela Buricescu

de la Enciclopedia României

Salt la: navigare, căutare

Bun venit, Daniela Buricescu!

Contul dumneavoatră a fost creat. Nu uitaţi să vă personalizaţi preferinţele în „Enciclopedia României”.
Pentru orice întrebare sau chestiune legată de proiectul „Enciclopedia României” contactaţi unul dintre următorii coordonatori: Emilia, Radu, Mihai, Alex.

Înainte de a scrie la „Enciclopedia României”, consultaţi:

Având însuşite aceste elemente, mai departe puteţi afla:

Nu uitaţi că pentru orice nelămurire pe care o aveţi pe parcurs puteţi scrie coordonatorilor Emilia, Radu, Mihai sau Alex.

Faceţi primele dumneavoastră teste!

Nimic nu vă poate deprinde cu tainele scrierii în limbaj wiki decât experimentările. Vă invităm să faceţi primele teste astfel:

  • Faceţi click pe Membru:Daniela Buricescu/Test. În pagina care se deschide, introduceţi un text oarecare, apoi apăsaţi pe butonul Salvează pagina. Pentru a edita din nou conţinutul acelei pagini, apăsaţi butonul Modifică din josul ferestrei, sau apăsaţi simultan tastele ALT, SHIFT şi E. Butonul Arată previzializare este foarte util când experimentaţi, pentru că vă permite să vizualizaţi modificările făcute fără a închide caseta de editare şi fără a salva încă. Succes!

Salutări

Bună Daniela, nu am apucat să-ţi spun încă bun venit, îţi spun acum. În acelaşi timp ţin să te felicit pentru adăugările în calendarul ER. Dacă ai vreo nelămurire lagată de ER sau ai nevoie de ajutor (tehnic de exemplu) nu ezita să ma contactezi. Găseşti aici detalii. --Mihai 7 iulie 2009 10:27 (EEST)