Discuție Utilizator:Florin Cojocaru

de la Enciclopedia României

Salt la: navigare, căutare

Bun venit, Florin Cojocaru!

Contul dumneavoatră a fost creat. Nu uitaţi să vă personalizaţi preferinţele în „Enciclopedia României”.
Pentru orice întrebare sau chestiune legată de proiectul „Enciclopedia României” contactaţi unul dintre următorii coordonatori: Emilia, Radu, Mihai, Alex.

Înainte de a scrie la „Enciclopedia României”, consultaţi:

Având însuşite aceste elemente, mai departe puteţi afla:

Nu uitaţi că pentru orice nelămurire pe care o aveţi pe parcurs puteţi scrie coordonatorilor Emilia, Radu, Mihai sau Alex.

Faceţi primele dumneavoastră teste!

Nimic nu vă poate deprinde cu tainele scrierii în limbaj wiki decât experimentările. Vă invităm să faceţi primele teste astfel:

  • Faceţi click pe Membru:Florin Cojocaru/Test. În pagina care se deschide, introduceţi un text oarecare, apoi apăsaţi pe butonul Salvează pagina. Pentru a edita din nou conţinutul acelei pagini, apăsaţi butonul Modifică din josul ferestrei, sau apăsaţi simultan tastele ALT, SHIFT şi E. Butonul Arată previzializare este foarte util când experimentaţi, pentru că vă permite să vizualizaţi modificările făcute fără a închide caseta de editare şi fără a salva încă. Succes!

Tramvaiul orădean

Am reparat eu partea din articol cu bibliografia, legăturile externe şi categoria. Dacă întâmpini dificultăţi pe viitor nu ezita să ne contactezi. Pentru mine a fost o surpriza să aflu că la Oradea au apărut primele tramvaie moderne. --Emilia 4 august 2008 21:50 (EEST)

Bine ai venit

Salutări Florin! Ma bucur sa vad ca ni te-ai alăturat. Un sfat tehnic legat de editare: poţi folosi butonul de previzualizare (Arată previzualizarea), jos lângă salvare, pentru a vedea cum arată conţinutul introdus de tine. Dacă nu îţi convine cum arată, poţi schimbi imediat fără să fie nevoie să salvezi pagina. --Mihai 4 august 2008 22:59 (EEST)

Euroregiunea Bihor-Hajdú-Bihar

Bună Florin! Am mutat articolul scris de tine la un nou titlu şi poţi să-l completezi de la adresa: Euroregiunea Bihor-Hajdú-Bihar. Pagina cealaltă trebuie ştearsă pentru că este scrisă pe spaţiul de nume al categoriilor. Spor la scris în continuare. --Emilia 10 august 2008 13:59 (EEST)