Discuție Utilizator:Iulian Baicus

de la Enciclopedia României

Salt la: navigare, căutare

Bun venit!

Bună Iulian! Îţi mulţumim că iei parte la efortul nostru de a scrie o enciclopedie a României. Să fie într-un ceas bun! --Emilia 20 martie 2008 14:55 (UTC)

Salut! Bine ai venit între noi! --Radu 20 martie 2008 14:59 (UTC)
Bună din nou. Fiind o enciclopedie dedicată exclusiv României, este de la sine înţeles că toate domeniile sunt "româneşti", de accea e redundant să repeţi "românească" - Arta, cultura, arta populară, etc. Te mai rog să specifici două chestii: 1. cu ce anume intenţionezi să colaborezi la enciclopedie - vezi ER:Colaborări. 2. să nu porneşti portale pentru că nu le-am conceput ordinea şi standardele pe care le vom aplica - la categorii, la împărţirea pe domenii, la structura portalelor, la modul cum vor fi gestionate. Vrem să fie un lucru unitar şi bine făcut. Site-ul încă trebuie structurat. --Radu 20 martie 2008 18:41 (UTC)

Autobiografia

Am mutat autobiografia pe pagina dvs. întrucât nu este terminată, cel puţin formal. Când terminaţi cu ea, puteţi să o treceţi în spaţiul de nume, cf. cu Regulamentul. Nu uitaţi de diacritice! Succes--Radu 22 martie 2008 12:26 (UTC)