Categorii de urmărire

de la Enciclopedia României

Salt la: navigare, căutare

Această pagină conține categorii de urmărire care sunt populate în mod automat de către software-ul MediaWiki. Numele acestora se pot schimba modificând mesajele de sistem relevante din spațiul de nume MediaWiki.

Categorie de urmărire Numele mesajului Criteriile de includere în categorie
Pagini indexateindex-categoryPagina conține cuvântul magic __INDEX__ (aflându-se într-un spațiu de nume care permite acest marcaj) și, ca urmare, este indexată de roboți, deși în mod normal acest lucru nu s-ar fi întâmplat.
Pagini neindexatenoindex-categoryPagina conține cuvântul magic __NOINDEX__ (aflându-se într-un spațiu de nume care permite acest marcaj) și, drept urmare, nu este indexată de roboți.
Pagini cu prea multe apelări costisitoare de funcții parserexpensive-parserfunction-categoryToo many expensive parser functions (like #ifexist) included on a page. See Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Pagini care conțin formate cu argumente omisepost-expand-template-argument-categoryDupă extinderea argumentului unui format (ceva plasat între acolade triple, precum {{{Foo}}}), pagina a depășit $wgMaxArticleSize.
Paginile în care este inclus formatul are o dimensiune prea marepost-expand-template-inclusion-categoryDupă extinderea tuturor formatelor, dimensiunea paginii a depășit $wgMaxArticleSize, astfel că anumite formate nu au fost extinse.
Categorii ascunsehidden-category-categoryAceastă categorie conține __HIDDENCAT__, ceea ce împiedică în mod implicit afișarea ei în zona cu legături către categorii din cadrul paginilor.
Pagini cu legături invalide către fișierebroken-file-categoryCategorie adăugată dacă pagina conține o legătură întreruptă către un fișier (o legătură folosită pentru încorporarea unui fișier atunci când fișierul nu există).