Discuție Utilizator:Liviu Dinu

de la Enciclopedia României

Salt la: navigare, căutare

Bun venit, Liviu Dinu!

Contul dumneavoatră a fost creat. Nu uitaţi să vă personalizaţi preferinţele în „Enciclopedia României”.
Pentru orice întrebare sau chestiune legată de proiectul „Enciclopedia României” contactaţi unul dintre următorii coordonatori: Emilia, Radu, Mihai, Alex.

Înainte de a scrie la „Enciclopedia României”, consultaţi:

Având însuşite aceste elemente, mai departe puteţi afla:

Nu uitaţi că pentru orice nelămurire pe care o aveţi pe parcurs puteţi scrie coordonatorilor Emilia, Radu, Mihai sau Alex.

Faceţi primele dumneavoastră teste!

Nimic nu vă poate deprinde cu tainele scrierii în limbaj wiki decât experimentările. Vă invităm să faceţi primele teste astfel:

  • Faceţi click pe Membru:Liviu Dinu/Test. În pagina care se deschide, introduceţi un text oarecare, apoi apăsaţi pe butonul Salvează pagina. Pentru a edita din nou conţinutul acelei pagini, apăsaţi butonul Modifică din josul ferestrei, sau apăsaţi simultan tastele ALT, SHIFT şi E. Butonul Arată previzializare este foarte util când experimentaţi, pentru că vă permite să vizualizaţi modificările făcute fără a închide caseta de editare şi fără a salva încă. Succes!

Prima editare

Văd că v-aţi descurcat la prima editare. Cum pare la prima vedere sistemul wiki, complicat?--Mihai 28 decembrie 2008 22:31 (EET)

Pagini în lucru

Am mutat pe spaţiul dumneavoastră de membru paginile pe care aţi început să le dezvoltaţi:

Toate cele bune şi salutări de la Cluj! --Emilia 24 ianuarie 2009 16:56 (EET)

Bună seara! Bine aţi revenit pe paginile Enciclopediei! Aveţi de gând să completaţi articolul Caşolţ? Am putea ca împreună să îl dezvoltăm mai mult, să nu rămână doar cu fotografia. Cu stimă, --Radu 5 noiembrie 2010 23:06 (EET)