Micul fotbalist

de la Enciclopedia României

Salt la: navigare, căutare
Coperta jocului
Aspect al jocului

Micul fotbalist reprezintă un joc de masă lansat pe piaţă în 1989 de către Centrocoop şi produs la Cooperativa „Tehnometalica” din Arad. Jocul simulează un meci de fotbal. Preţul de vânzare era de 40 de lei.

Jocul poate fi jucat numai de către două persoane odată şi conţine o tablă de joc specială, o bilă şi două palete. Tabla de joc are un câmp cu câte 11 cuie de metal în fiecare jumătate, simulând jucătorii. Pe margine, „terenul” este închis de o bandă elastică.

Mod de joc

Fiecare jucător trebuie să lovească bila cu paleta, pe rând, căutând să înscrie goluri. La începutul meciului şi după fiecare gol, bila se poziţionează în centrul tablei de joc. Se pot stabili două reprize, a câte 10-15 minute, la sfârşitul cărora câştigă cel care are cele mai multe goluri date.

Jocuri de masă
Alegeţi şi grupaţiAmintiri din copilărieAnimale şi păsăriAnimale din continenteArcaşiiAutodromBunul GospodarCăluşarulCine-i elefantul?Citeşte şi potriveşteDacii şi romaniiDerbiDomilitEnigmaFile de istorieFlexHaiduciiHocheiIntersectÎn familieJoc cu imagini şi cifreJoc-fotbalJoc logic IJoc logic IIJoc-tenisJocul figurinelorJocul imaginilorJocul mulţimilorJocul numerelorJocul umbrelorLacul elefanţilorLotoLoto cu animaleLoto cu floriMarele premiuMemotestMicul fotbalistMoaraNu te supăra, frate!Observaţi cu atenţiePapură VodăPăcăliciPiticotPrivatizareaRaliul RomânieiSimetricSus-JosTurismTurul RomânieiUrsul păcălit de vulpeVerifică-ţi cunoştinţele